Orez Spaniol Ușor

Orez Spaniol Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați orezul spaniol ușor. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de roșii, roșii Rome, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 437 de fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez Spaniol Ușor, Orez Spaniol Ușor, și Orez spaniol ușor (mai ușor ).

Instrucțiuni

1
Puneți o oală la foc mediu; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se toarnă orezul în uleiul fierbinte, amestecând continuu, până când orezul este auriu până la maro închis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se amestecă apă, roșii, ceapă, coriandru și bulion în orez. Opriți focul și acoperiți bine cu un capac până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute. Reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista