Orez Spaniol Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați orezul spaniol ușor. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de roșii, roșii Rome, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 437 de fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez Spaniol Ușor, Orez Spaniol Ușor, și Orez spaniol ușor (mai ușor ).
Instrucțiuni
Puneți o oală la foc mediu; adăugați ulei.
Se toarnă orezul în uleiul fierbinte, amestecând continuu, până când orezul este auriu până la maro închis, aproximativ 5 minute.
Se amestecă apă, roșii, ceapă, coriandru și bulion în orez. Opriți focul și acoperiți bine cu un capac până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute. Reglați condimentele după cum este necesar.