Orez Shroom La Cuptor
Orez Shroom la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 173 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher și piper proaspăt crăpat, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Ciuperci, Shroom Soba Bowls, și Burgeri De Carne De Vită Shroom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
La foc moderat-mare într-o cratiță rezistentă la cuptor, topiți untul până când spuma dispare.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați orezul și amestecați constant până când orezul este acoperit și ușor prăjit. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere. Acoperiți cu un capac bine fixat și gătiți pe suportul din mijloc în cuptor până când tot lichidul este absorbit și orezul este fraged, 17 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Fluff cu o furculiță înainte de servire.
BYOC: doriți să obțineți mai multe cereale integrale la copii? Încercați să faceți acest lucru cu orez brun și adăugați puțin mai mult stoc de pui și puțin mai mult timp.