Orez Raid-the-frigider
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul Raid-the-fridge. Această rețetă servește 2 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 364 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de cățel de usturoi, ciupercă cu cană închisă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez cu bici-rotund-la-frigider, Partea Raid-the-storecupboard, și Raid De Cămară: Nachos.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare, antiaderentă și vârful în slănină. Se prăjește câteva minute la foc mediu, până când grăsimea a început să iasă din slănină.
Adăugați ciupercile, măriți puțin focul, apoi prăjiți încă 3-4 minute până când ciupercile sunt fierte și aurii și slănina este crocantă. Sfat pe o placă rezistentă la căldură și păstrați cald, fie într-un cuptor scăzut, fie acoperit cu folie.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul, apoi prăjiți ușor ceapa timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și prăjiți încă un minut, apoi răsturnați orezul.
Se toarnă bulionul, se amestecă o dată și se aduce la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute, până când aproape tot lichidul a dispărut. Orezul va fi puțin subdezvoltat în acest moment. Scoateți focul, dați-i un amestec și acoperiți cu un capac (sau o farfurie mare). Lăsați timp de 5 minute pentru a termina gătitul în propriul abur.
Se amestecă cea mai mare parte a brânzei prin orez, apoi se condimentează după gust.
Se servește în boluri acoperite cu slănină și ciuperci și restul de brânză presărată.