Orez Prăjit De Porc La Grătar

Orez Prăjit De Porc La Grătar
Faceți muschi de porc la grătar

Instrucțiuni

1
Tăiați orice grăsime din carne de porc și uscați carnea de porc. Într-un castron amestecați împreună ingredientele rămase la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați carne de porc în sosul de grătar, transformându-l în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie mică de copt căptușită cu folie de porc fript 25 de minute sau până când un termometru pentru carne a introdus cel puțin 2 inci în carnea de porc înregistrează 155 de carne de porc rece complet. Carnea de porc poate fi prăjită cu 2 zile înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch și tăiați feliile în pătrate de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Tăiați prazul transversal în felii subțiri și într-un castron înmuiați-l în apă pentru a acoperi, separând feliile în inele și agitând ocazional pentru a disloca orice nisip, 5 minute. Ridicați prazul din apă și scurgeți-l într-o strecurătoare. Tăiați mazărea de zăpadă și înjumătățiți în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Faceți lichid de condimente
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Întindeți orezul într-o tigaie superficială și separați boabele cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie antiaderentă adâncă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și prăjiți prazul și rădăcina de ghimbir 1 1/2 minute sau până când prazul începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați mazăre de zăpadă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vin de orez sau sake și amestecați până când mazărea de zăpadă este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
5
Adăugați orez și carne de porc și gătiți, amestecând frecvent, 2 până la 3 minute sau până când sunt încălzite. Se amestecă lichidul de condimente și se adaugă la orezul prăjit, aruncând pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista