Orezul prăjit cu somon afumat al mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 457 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Orezul spaniol al mamei, Păstrăv prăjit cu somon afumat, și Flash-fried somon afumat & bagel de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-o cratiță, se adaugă orezul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, puneți 2 linguri de ulei de gătit într-o tigaie mare și încălziți la foc mediu. Se amestecă ouăle și se fierbe până se amestecă până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți ouăle din tigaie și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Folosind aceeași tigaie, adăugați restul de 1 lingură de ulei și încălziți la foc mediu. Se amestecă ceapa și ceapa verde; gatiti pana cand ceapa este transparenta, aproximativ 5 minute. Se amestecă somonul, orezul, mazărea și ouăle amestecate și se amestecă până se omogenizează uniform. Gatiti si amestecati amestecul de orez pana se incalzeste. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.