Orez Prăjit Cu Crab

Orez Prăjit Cu Crab
Orezul prăjit cu Crab ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 286 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ou, orez, var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Orez Prăjit Cu Crab, Chile Și Orez Prăjit Cu Crab, și Orez De Crab Prăjit Ol' Fuskie.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul într-un wok la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se amestecă orezul, zahărul și sarea și se fierbe 5 minute, până se omogenizează bine. Se amestecă oul până când orezul este acoperit. Creșteți căldura la mare și amestecați carnea de crab, ceapa verde și coriandrul. Continuați să gătiți 2 până la 5 minute, până când crabul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrabiCrabi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Se ornează cu feliile de castraveți și tei pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista