Orez German

Orez German
Rețeta orezului German poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 7. Acest fel principal are 719 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru 1,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, ceapă, stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Fierbinte De Orez German, Clătită Germană, și Germană Sauerbraten.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și gătiți bratwurst-ul jupuit până se rumenesc, rupând cârnații în bucăți pe măsură ce se gătește, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa devine translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se amestecă semințele de fenicul și varza murată cu suc și se lasă amestecul să se prăjească timp de 2 minute fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Varză AcrăVarză Acră
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă orezul și baza de supă și se amestecă până când orezul este colorat și baza de supă este încorporată, încă aproximativ 2 minute. Se amestecă apă, piper negru și stafide și se fierbe; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când orezul este fraged și aproape toată apa s-a absorbit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
StafideStafide
ApăApă
SupăSupă
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții7
Scor De Sănătate18
Revista