Orez Cu Șofran
Orezul cu șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă substitutivă, ulei de măsline extravirgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați orez cu șofran sau orez kesar , cum se face orez cu șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Cu Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingrediente2 ciupituri fire de șofran de bună calitate (condiment)1 lingură ulei de măsline extravirgin1 ceapă galbenă mică, tocată (aproximativ 1/2 cană)2 căni de orez basmati alb3 3/4 căni de pui sau apă înlocuitoare + un vârf suplimentar de sare1 linguriță sare
Porții: 8 porții laterale
Cheia Kosher: carne sau Pareve (folosiți apă sărată în loc de stoc pentru pareve)