Orez Cu Lămâie-Caju
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul cu lămâie-caju ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 705 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți orez basmati, suc de lămâie, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Orez De Caju, Orez De Caju, și Pilaf De Orez Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați orezul și un vârf generos de sare și fierbeți până abia al dente, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, scuturând excesul de apă. Întoarceți orezul în tigaie. Acoperiți bine și gătiți la foc foarte mic timp de 10 minute. Pufați orezul cu o furculiță, acoperiți și păstrați la cald.
Într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat până când încep să apară, aproximativ 2 minute.
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și turmericul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 6 minute.
Adăugați caju și naut și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul și sucul de lămâie și aruncați pentru a combina. Aruncați frunzele de dafin.
Se servește fierbinte sau cald.