Orez Cu Lămâie-Caju

Orez Cu Lămâie-Caju
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul cu lămâie-caju ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 705 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți orez basmati, suc de lămâie, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Orez De Caju, Orez De Caju, și Pilaf De Orez Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orezul și un vârf generos de sare și fierbeți până abia al dente, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scurgeți, scuturând excesul de apă. Întoarceți orezul în tigaie. Acoperiți bine și gătiți la foc foarte mic timp de 10 minute. Pufați orezul cu o furculiță, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat până când încep să apară, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și turmericul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
TurmericTurmeric
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați caju și naut și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
CajuCaju
8
Adăugați orezul și sucul de lămâie și aruncați pentru a combina. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista