Orez cu ierburi și Orzo
Orez cu ierburi și Orzo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați garnituri: crengute de cimbru și salvie, orez, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Herbed Orzo, Parmezan Herbed Orzo, și Herbed Lemon Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Orzo maro ușor în ulei într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare timp de 3 până la 5 minute, amestecând des.
Scoateți orzo din cratiță și puneți-l deoparte.
Adăugați bulion de pui, apă și orez sălbatic în cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se amestecă orzo, orez cu bob lung și ingredientele rămase. Reveniți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când umezeala este absorbită și orezul este fraged.
Scoateți din căldură și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.