Orezul basmati cu ierburi este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de orez basmati, nuci de pin, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Orez Basmati Cu Ierburi, Orez Basmati Cu Ierburi, și Dovlecei umpluți cu nuci de pin și orez Basmati cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați orez și usturoi la tigaie; saut 2 minute sau până când orezul este ușor prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 cană de apă, bulion și sare în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Se amestecă ceapa, nucile, parmezanul, busuiocul, cimbru și piper.