OREO-Cherry cookie bile
Această rețetă face 40 de porții cu 125 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți zahăr colorat, prăjituri oreo, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ren și om de zăpadă Oreo cookie Balls + Oreo umplute cookie-uri, OREO cookie bile, și Oreo Cookie Bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză și firimiturile de prăjituri până se omogenizează.
Formați în bile de 40 (1-1/4 inci); apăsați pentru a aplatiza. Acoperiți fiecare cu cireșe; înfășurați amestecul de brânză cremă în jurul cireșului pentru a închide complet cireșul. Re-rotiți în bile. Congelați 10 min.
Se amestecă ciocolata topită și colorantul alimentar până se amestecă. Înmuiați bilele în ciocolată; așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată.
Se presară cu zahăr. Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Oreo din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.