Orechiette cu Ricotta și busuioc
Orechiette cu Ricottan și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 415 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, frunze de busuioc, brânză ricotta cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare sunt Cremă De Dovlecei Orechiette, Orechiette Cu Kale Și Slănină, și Ricotta-Gnocchi De Busuioc.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in 3 litri de apa clocotita pana cand sunt fragede pentru a musca, aproximativ 8 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați usturoiul în ulei până se limpezește, aproximativ 2 minute.
Adăugați brânză, bulion și mazăre și amestecați până la fierbere, 4 până la 5 minute.
Scurgeți pastele; reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de brânză în paste și amestecați bine.
Adăugați busuioc și amestecați din nou.
Adăugați după gust sare, piper și suc din pene de lămâie.