Orecchiette cu creveți, rucola și roșii Cherry
Orecchiette cu creveți, rucola și roșii Cherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 226 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, roșii de struguri, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Orecchiette Cu Roșii Cherry Și Rucola, Orecchiette cu ardei prăjiți, rucola și roșii, și Orecchiette Cu Roșii De Struguri Prăjite Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1/4 linguriță de sare peste creveți.
Așezați creveții pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Se răcește complet.
Combinați creveții, rămânând 1/2 linguriță sare, roșii și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Adăugați paste, rucola și ulei în amestecul de creveți; aruncați ușor.
Notă de vin: muscatura de piper lumina rucola lui, tomate' aciditate, și brininess de măsline nioise toate apel pentru un vin alb simplu, clare, os-uscat, care va acționa ca un refresher între-muscatura. Italia este plină de astfel de vinuri. Pentru unul care este plin de personalitate, puteți încerca Terre di Tufo 2005 de la Terruzi e Puthod, un amestec vernaccia-chardonnay din Toscana (aproximativ 24 USD). - Alina Gorghiu