Orecchiette cu ardei prăjiți, rucola și roșii

Orecchiette cu ardei prăjiți, rucola și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Orecchiette Cu Roșii De Struguri Prăjite Și Rucola, Orecchiette Cu Roșii Cherry Și Rucola, și Orecchiette Cu Cârnați Și Ardei Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tăiați în benzi de 1 inch.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 1/4 linguriță de usturoi; gatiti 30 de secunde.
Adăugați ardei grași și roșii în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand rosiile sunt fragede, amestecand ocazional.
Combinați restul de 3/4 linguriță de usturoi, oțet și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de paste și ulei în amestecul de ardei gras în tigaie; aruncați bine pentru a acoperi. Se răcește ușor. Se amestecă rucola. Completați fiecare porție cu brânză.
Notă de vin: legumele proaspete de vară se reunesc în Orecchiette cu ardei prăjiți, rucola și roșii, făcându-l un bun candidat pentru un vin ros uscat. Cu arome de cireșe de fructe de pădure și Bing și aciditate strălucitoare, Bonterra Ros 2008 (14 dolari), din California, este un exemplu excelent al modului în care ros completează acidul și fructul roșiilor. Acest vin are, de asemenea, o margine ușor pe bază de plante, care amintește de herbes de Provence al felului de mâncare. -- Jeffery Lindenmuth