Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați ooey Gooey Peanut Butter Bars. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 540 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, prăjituri sandwich cu unt de arahide umplute cu cremă, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ooey Gooey Bare De Unt De Mure, Ooey-gooey arahide-unt negrese, și Momofuku ooey Gooey batoane de tort cu unt cu afine.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.în robotul de bucătărie, puneți fursecurile și untul topit. Acoperiți; procesați folosind mișcări rapide de pornire și oprire până când se formează firimituri umede grosiere. Rezervați 1/2 cană amestec pentru blat. Apăsați amestecul de firimituri rămas în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, untul de arahide și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până când sunt bine combinate. Presați amestecul peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
3
Stropiți cu lapte condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
4
Presărați bucăți de unt de arahide, chipsuri de unt de arahide și amestecul de firimituri rămas uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De Arahide
Unt De Arahide
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis și centrul este setat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de tăiere.