Onde-Onde
Onde-Onde este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr de palmier, făină de orez lipicioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Onde Onde (Bile De Orez Glutinos Din Cartofi Dulci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați sau tăiați zahărul în bucăți de 1/4 inch. Împachetați-le în bucăți de mărimea unui bob de mazăre apăsându-le sau frecându-le între degetele umede. Nu vă faceți griji dacă bucățile par fulgi sau pudrate—zahărul se va așeza și va rămâne aglomerat atunci când modelați bilele de orez. Faceți aproximativ 40 de bucăți.
Așezați cartoful dulce într-o cratiță mică, turnați suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 20 de minute până când cartoful este fraged cu furculița.
Scurgere. Odată ce este suficient de rece la îndemână, îndepărtați pielea și apăsați carnea printr-un ricer de cartofi într-un castron mic.
Combinați făina de orez cu cartoful dulce și frământați cu mâinile până se amestecă bine. Aluatul trebuie să fie foarte moale și umed, dar nu lipicios.
Adăugați apă sau făină suplimentară până obțineți o textură care se va ține împreună atunci când este rulată în bile.
Scoateți o bucată mică de aluat și rotiți-o într-o bilă de aproximativ 3/4 inci în diametru. Cu degetul arătător sau roz, faceți o gaură în bilă și așezați bucata de zahăr de palmier în interior, ciupind aluatul închis pentru a sigila gaura. Folosiți apă dacă este necesar pentru a face marginile să se lipească.
Așezați pe o tavă prăfuită cu puțină făină de orez și repetați cu aluatul rămas.
Pregătiți o farfurie cu nuca de cocos rasă. Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și mențineți la foc mic.
Adăugați găluștele în apă și amestecați ușor. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute, pana cand suprafata pare semi-opaca.
Scoateți bilele din apă cu o lingură cu fante.
Rotiți bilele în nuca de cocos rasă.
Se servește la temperatura camerei. Bilele se vor păstra, nerefrigerate, timp de două zile.