Omletă pentru brunch la cuptor
Omleta pentru brunch la cuptor este un fel principal care servește 15. O porție conține 332 de calorii , 19 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați lapte, pâine, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 549 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger și Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - fără gluten, fără lactate, vegetarian .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Pune jumătate din cuburile de pâine pe fundul tavii de copt.
Se presară jumătate din șuncă și apoi jumătate din brânză; repeta.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea, sosul iute și ceapa verde.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.
Puneți tava deasupra unei foi de copt cu margine și puneți la cuptor.
Turnați apă în tava de copt și coaceți timp de 60 de minute sau până când ouăle s-au întărit.