Omletă cu salvie prăjită și Gruyere

Omletă cu salvie prăjită și Gruyere
Omleta cu salvie prăjită și Gruyere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 552 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, brânza gruyere, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Omletă cu sparanghel, Gruyere și tarhon, Sparanghel, Gruy Otrivre și omletă cu suflet de tarhon, și Suc de fructe, salvie & Gruy Otrivre frittata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă de 6 până la 8 inci la foc mare și adăugați uleiul. Pregătiți o tavă căptușită cu prosoape de hârtie și o lingură cu fante. Când uleiul începe să pară mai subțire și se răspândește pe părțile laterale ale tigaiei, opriți focul și adăugați frunzele de salvie. Amestecați-le pentru a acoperi cu uleiul și gătiți, amestecând, până când Salvia pălește ușor în culoare și devine ușor crocantă, 45 de secunde până la 1 1/2 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera frunzele pe prosoapele de hârtie. Condimentează-le imediat cu sare și lasă-le să se răcească. Rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Amestecați ouăle: într-un bol mediu, bateți împreună ouăle, 1 linguriță de apă și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Bateți suficient doar pentru a integra ouăle; nu doriți să biciuiți prea mult aer în ele sau să le faceți spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Gătiti omleta: întoarceți tigaia la foc mediu, îndepărtați excesul de ulei și adăugați untul, învârtindu-l în timp ce se topește, astfel încât să acopere tigaia. Când untul este topit (dar nu rumenit), reduceți focul la mediu scăzut și turnați amestecul de ouă. Folosiți o furculiță pentru a amesteca ușor ouăle, ca și cum le-ați încurca. Apoi lăsați ouăle să gătească, netulburate, până când încep să se așeze la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Presărați brânza și frunzele de salvie peste ele. Gatiti pana cand ouale arata aproape complet fierte si doar usor slabite, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(Keebler)(Keebler)
6
Serviți omleta: ridicați mânerul tigaiei, înclinând tigaia departe de dvs. și spre căldură. Această înclinare ar trebui să facă ca omleta să alunece puțin în tigaie. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, pliați marginea cea mai apropiată de dvs. spre centru. Îndoiți cealaltă margine spre centru și răsturnați tigaia peste centrul unei farfurii, astfel încât omleta să aterizeze cu cusătura în jos. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate27
Revista