Omletă cu desert umflat

Omletă cu desert umflat
Puffy Dessert Omelet durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,74 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 263 de calorii, 10 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de căpșuni, ouă, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 34%. Acest scor nu este atât de grozav. Omleta de desert cu piersici și blenderul de mână cu 5 viteze KitchenAid, omleta și omleta cu mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bate albușurile spumă cu sare până se formează vârfuri tari; pus deoparte. Într-un alt bol, bate gălbenușurile, zahărul, făina, coaja de lămâie și vanilia până se omogenizează. Încorporați albușurile. Într-un 10-in. tigaie rezistenta la cuptor, topeste untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați amestecul de ouă. Gatiti fara a amesteca timp de 6-7 minute sau pana cand fundul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Se ia de pe foc. Se prăjește la 4 inchi de la căldură timp de 1 minut sau doar până când partea de sus este aurie (uita-te cu atenție). Îndoiți omleta în jumătate; transferați pe un platou de servire. Acoperiți cu căpșuni și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista