Omletă, cartofi și Tostadas Bacon
Rețeta omletă de ouă, cartofi și slănină Tostadas este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 841 calorii, 29G de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cartofi roșii, ouă, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Ouă Amestecate Cu Slănină Și Avocado.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea de 10 inci încălziți 1/2 inch ulei la foc moderat până la cald, dar nu fumați și prăjiți tortilla, 1 la un moment dat, întorcându-se cu clești, până la auriu pal și crocant, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați tortilele ca prăjite cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci complet. Tortilele pot fi prăjite cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie de mică adâncime prevăzută cu un suport, aranjați slănina în 1 strat și gătiți în mijlocul cuptorului, întorcându-se ocazional, până când sunt crocante.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Apoi zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte. (Bacon pot fi făcute 1 1/4 ore înainte și păstrate cald pe foaie de copt în cuptor oprit.)
Cojiți cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inci. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci încălziți apa și 2 linguri de unt la foc moderat până când untul este topit.
Adăugați cartofii și gătiți, acoperiți, la foc moderat scăzut 6 minute.
Scoateți capacul și gătiți cartofii la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii și fragede. Cartofii se pot face cu 1 oră înainte și se păstrează la cald pe foaia de copt în cuptorul oprit.
Într-un castron amestecati împreună ouă, scallions, și sare și piper, dupa gust. Într-o tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt la foc mic până se topește.
Adăugați ouă și gătiți, amestecând și rupându-vă în bucăți de mărimea mușcăturii, până când tocmai ați gătitcheia aici este să le gătiți lent și scăzut. Ouăle pot fi făcute cu 45 de minute înainte și păstrate acoperite.
Puneți cartofi, slănină și ouă pe tortilla și acoperiți cu smântână, scallion, cilantro și salsa.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Riesling, Sparkling rossifixt, și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru acest Riesling tradițional Vollrads.Acest vin se împerechează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceții și acidității. De asemenea, combinații de gust interesante pot fi obținute prin împerecherea brânzei cu venă albastră sau a unui desert de fructe.