Okra și Lima Bean Masala
Okran și Lima Bean Masala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 2,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 264 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de turmeric, pudră de ardei iute, pudră de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă De Bame De Fasole Lima, Okra Masala, și Okra Masala Prăjită.
Instrucțiuni
Se adauga semintele de chimen si saut mai mult de un minut.
Adăugați pudra de mango, pudra de ardei iute, coriandru, turmeric și garam masala. Se amestecă și se fierbe 1 minut.
Adăugați okra și gătiți încă 2 minute.
Adăugați roșiile, fasolea lima și apa. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când limele sunt fragede. Dacă utilizați fasole congelată, aceasta poate fi în doar 20 de minute. Fasolea proaspătă durează mai mult timp pentru a găti, până la o oră. După ce limasul este fraged, scoateți capacul, adăugați sare dacă doriți și gătiți neacoperit timp de 5 minute.
Se servește fierbinte peste orez sau alte cereale.