Okra Cu Nucă De Cocos (Masala Bhindi Sabji)

Okra Cu Nucă De Cocos (Masala Bhindi Sabji)
Rețeta Okra cu nucă de cocos (Masala Bhindi Sabji) ar putea satisface pofta indiană în aproximativ 30 minute. O porție conține 271 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, semințe de chimen, okra și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Bhindi Masala / cum sa faci bhindi masala / Okra s, bhindi nariyal sabzi sau okra nucă de cocos curry / bhindi s, și Bhindi Masala: să vorbim Okra pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista