Ojai Tapenade

Ojai Tapenade
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Ojai Tapenade. Această rețetă face 8 porții cu 165 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, cartofi cu coajă subțire, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ojai Spa Salad, Ojai friptură de curcan cu rozmarin, lămâie și usturoi, și Wee Tapenade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați bulbul de fenicul pe lungime în 1/4-in.- felii groase. Puneți într-un castron mediu, acoperiți cu apă și răciți cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Faceți tapenada: puneți ton, pătrunjel, hamsii, capere și cimbru într-un robot de bucătărie și învârtiți până când amestecul se transformă într-o pastă netedă, oprindu-se des pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Adăugați măsline și muștar și rotiți până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet ulei de măsline deasupra. Întoarceți tapenada într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți un coș cu aburi într-o oală mare și umpleți oala cu suficientă apă pentru a veni chiar sub coș. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați fasole, acoperiți și aburiți până când sunt fragede, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Conopida aburită în continuare, transferându-se într-un alt castron atunci când își pierde crocanța, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați mai multă apă în oală, dacă este necesar, și aburiți cartofii până se înmoaie când sunt înțepați cu vârful unui cuțit ascuțit, 15 până la 20 de minute; se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se lasă să se răcească până se încălzește sau, dacă se servește mai târziu, se acoperă și se răcește.
9
Scurgeți feniculul și aranjați pe un platou cu ridichi, roșii și legume aburite; se servește cu tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista