Uscat frecat coaste ochi cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $ 6.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 128g de grăsime, și un total de 1632 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți frunze de salvie, zahăr brun generos, sare kosher generoasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Chimen-pui frecat cu sos de Guacamole, și Dijon-carne de porc frecată cu sos de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele uscate într-un castron. Folosiți degetele pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt distribuite uniform. Frecați exteriorul fiecărei fripturi cu generozitate cu freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea câteva minute.
3
Preîncălziți o tigaie sau o tigaie din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Uleiul ușor fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați fripturile într-o tigaie foarte fierbinte și obțineți o căutare bună pe ambele părți. Gatiti timp de 6 pana la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți friptura din tigaie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați șalotele și aduceți tigaia la foc mediu și condimentați cu sare. Gatiti urechile timp de 3 pana la 4 minute si adaugati usturoiul. Gatiti usturoiul si urechile impreuna timp de 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și amestecați pentru a acoperi cu ulei. Gatiti ciupercile pana cand arata moi si ofilite, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați brandy și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Adăugați Demi-glazura de vițel. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic și se fierbe timp de 4 până la 5 minute; consistența trebuie să fie aproape la fel de groasă ca sosul. Dacă este încă subțire, lăsați-l să fiarbă încă câteva minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Verificați consistența acoperind o lingură cu sosul, întoarceți lingura și trageți o linie în mijlocul lingurii cu degetul. Dacă degetul lasă o pistă în jos lingura fără să se miște, atunci este gata! Gustați și reglați sarea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Feliați friptura pe părtinire peste cereale, lăsând câteva mușcături de carne pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți felii și carne pe os peste cartofi zdrobiți crocanți și acoperiți cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se servește cu morcovi glazurați pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10
Așezați cartofii într-o cratiță umplută cu apă rece. Sare apa. Aduceți cartofii la fiert la foc mediu-mare. Gatiti pana cand se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
12
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie cu părțile înalte la foc mare. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se adaugă cartofii și se sotează până începe să se rumenească. Spargeți ușor cartofii și răsturnați-i pentru a rumeni cealaltă parte. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Aduceți la fiert o oală cu apă bine sărată. Configurați un castron cu apă cu gheață bine sărată. Albiți morcovii în apa clocotită. Când sunt gătite, dar au încă o criză, aruncați-le imediat în apa cu gheață. Când se răcește, folosiți un prosop de ceai curat pentru a freca pielea de pe morcovi. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
La o tigaie mare se adaugă untul, zahărul, sucul de lămâie, usturoiul, cimbru, cayenne și aproximativ 1/2 cană de apă. Aduceți tigaia la foc mediu, învârtind ocazional. Când cea mai mare parte a apei s-a redus și amestecul pare omogen, scoateți usturoiul și adăugați morcovii și amestecați până când sunt acoperite. Gatiti pana cand morcovii sunt complet acoperiti si fierbinti, inca 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.