Obraz de vită fiert cu bere, risotto de orz perlat, ceapă maltată și sos de bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați obrazul de vită fiert cu bere, risotto de orz perlat, ceapă maltată și sos de bere. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 527 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cremă dublă, bere, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kebaburi de vită piperate cu ceapă perlată fiartă, Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere, și Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă.
Instrucțiuni
1
Puneți obrajii de vită într-un vas, acoperiți cu ale și adăugați usturoiul, cimbru și frunza de dafin, apoi lăsați la marinat cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ale
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se strecoară de pe obraji și se transferă lichidul de marinare, usturoiul și ierburile într-o caserolă mare ignifugă și se aduce la fierbere. Într-o tigaie, rumenim obrajii de vită în puțin ulei până se caramelizează pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați obrajii în caserola cu marinada și turnați suficient stoc de vită pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se acoperă, apoi se fierbe la cuptor timp de 4 ore până când obrajii sunt foarte fragezi. Din când în când, îndepărtați orice grăsime de pe suprafață pentru a menține stocul curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce carnea de vită este la cuptor, faceți ceapa malțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți ale într-o tigaie, adăugați ceapa întreagă, acoperiți și fierbeți până când ceapa este fragedă, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească complet, apoi se îndepărtează pielea și se taie ceapa în șesimi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Odată ce carnea de vită este gătită, îndepărtați obrajii, ierburile și usturoiul și lăsați-o deoparte, apoi reduceți rapid stocul până când este siropos. Întoarceți obrajii în tigaie și glazurați cu reducerea lipicioasă, apoi păstrați la cald până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Aproximativ 40 de minute înainte de a fi gata de servit, faceți risotto.
9
Puneți bulionul de pui într-o tigaie mare și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați orzul, apoi gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
11
Se ia de pe foc, se strecoară, apoi se răstoarnă orzul într-o tigaie de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați usturoiul într-o tigaie mică cu crema dublă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 3 minute, apoi se transferă într-un robot de bucătărie și se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte aproximativ 50 ml de cremă de usturoi și turnați restul peste orz. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Dublă
Orz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
13
Între timp, separați straturile de ceapă malțată și terminați prăjind într-o tigaie fierbinte, cu puțin ulei și unt, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Chiar înainte de servire, adăugați parmezanul și sucul de lămâie la risotto de orz și sare, după gust. Puneți lingura în centrul fiecărei farfurii, apoi tăiați obrajii și aranjați deasupra risotto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Orz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Așezați 3 pene de ceapă malț în jurul părții laterale și stropiți peste stocul redus de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire