Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii
Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 910 calorii, 51G de proteine, și 62g de grăsime. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați câteva linguri ulei, tulpini de țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes), Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie, încălziți uleiul la foc mediu. Asigurați-vă că obrajii de porc sunt uscați și presărați-i cu sare și piper.
Adăugați-le în tigaie, având grijă să nu înghesuiți carnea. Gatiti pana cand suprafata se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, rotind doar o data sau de doua ori pentru a nu deranja rumenirea.
Îndepărtați cu clești pe măsură ce obrajii se rumenesc; pus deoparte.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina în oală. Saut până la înmuiat, dar nu maro, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin, roșii și rozmarin. Aduceți la foc mic.
Adăugați obrajii de porc și amestecați pentru a acoperi carnea în sos.
Acoperiți tigaia și transferați-o în cuptor. Se fierbe până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2,5 până la 3 ore.
Se servește cu paste sau mămăligă.