Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan
Sichuan fiert obrajii de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1086 calorii, 59G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, boabe de piper sichuan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Obrajii de porc fiert cu Sherry, Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez, și Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie, încălziți uleiul la foc mediu. Asigurați-vă că obrajii de porc sunt uscați și presărați-i cu sare și piper.
Adăugați-le în tigaie, având grijă să nu înghesuiți carnea. Gatiti pana cand suprafata se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, rotind doar o data sau de doua ori pentru a nu deranja rumenirea.
Îndepărtați cu clești pe măsură ce obrajii se rumenesc; pus deoparte.
În tigaia saut saut, încălziți încă câteva linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați pasta de fasole chili și amestecați timp de 30 de secunde până când pasta începe să miroasă parfumată.
Adăugați bulionul, vinul, ghimbirul, ceapa verde, sosul de soia și condimentele. Aduceți lichidul la fierbere; apoi reduceți focul și adăugați obrajii de porc.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 km F. Acoperiți tigaia cu obrajii de porc, fie cu capac, fie cu folie, și fierbeți la cuptor cel puțin 2,5 până la 3 ore, până când obrajii sunt foarte fragezi. Lăsați carnea să se răcească și să se așeze în lichid, refrigerând lichidul peste noapte. A doua zi, răzuiește grăsimea și reîncălzește ușor.
Se ornează cu coriandru tocat.
Se servește cu orez și legume.