Oasele din spate și orezul
Oasele din spate și orezul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de piper măcinat, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de super. Încercați Înapoi La Elementele De Bază: Fasole Roșie Și Orez, Prânzul de miercuri, cu orez brun și năut, și Mic dejun Back-to-Back: pâine prăjită franceză vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas, combinați coloana vertebrală, ceapa, untul și condimentele.
Adăugați apa, aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți la fierbere scăzută timp de 40 de minute.
Adăugați orezul în oală și reveniți la fierbere, amestecând bine. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se reduce focul, se adaugă ceapa verde, se acoperă oala și se fierbe timp de 10 minute sau până se termină orezul.
Scoateți frunzele de dafin și serviți.