Oase De Gât În Stil Sudic
Oasele gâtului în stil sudic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Oase de gât și fasole Lima, Gât De Porc La Grătar În Stil Thailandez, și Sushi În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Presărați 3/4 din ceapă și usturoi în fundul unei tigaie; se toarnă oțetul și apa. Condimentați oasele gâtului cu sare și piper și puneți-le în tigaia de prăjire.
Presărați ceapa și usturoiul rămas peste oasele gâtului; acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore, ungând la fiecare 30 de minute. Asigurați-vă că recuperați folia de fiecare dată când lipiți. După 2 ore, scoateți folia și continuați să coaceți până când oasele gâtului se rumenesc, aproximativ 45 de minute.