Potpie tradițională de vită este un fel principal care servește 6. Pentru 3,36 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 554 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, praf de usturoi, ceapă și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Empanada Potpie, Empanada Potpie și Potpie cu carne de vită și legume.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina, brânza, sarea, piperul și cimbrul; tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă în apă doar până se umezește. Formează o minge. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Sos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Între timp, într-o cratiță mare sau în cuptorul olandez, rumeniți carnea de vită și ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați ciupercile; se caleste timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Adăugați 1 cană bulion, sare, cimbru, praf de usturoi și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)
5
Adăugați cartofii, morcovii și țelina; acoperiți și fierbeți încă 20 de minute sau până când carnea este fragedă și legumele sunt crocante și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Combinați făina și bulionul rămas până la omogenizare; se adaugă treptat la amestecul de carne de vită. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Amestecați sosul pentru rumenire, dacă doriți. Reduce caldura; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Rumenire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Rulați două treimi din aluat într-un format de 14 inchi. x 10 inchi. dreptunghi. Căptușiți partea de jos și părțile laterale ale unui 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Rulați aluatul rămas într-un format de 6 inci. cerc; tăiate în șase felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
9
Turnați amestecul de carne de vită în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
10
Deasupra puneți felii de aluat.
11
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350°; Coaceți încă 30 de minute sau până când aluatul devine maro auriu.