Năut Blinele: Panelle
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Năut blinele: Panelle ar putea fi o rețetă minunat pentru a încerca. O porție conține 147 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de făină de naut, frunze de pătrunjel, salată de ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Panelle (Biscuiți Din Făină De Năut ), Panelă de rozmarin (clătite de năut siciliene), și Panelle cu tapenadă de măsline (biscuiți din făină de năut Sicilian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, dizolvați făina de naut în apă. Folosind o lingură de lemn, amestecați sarea și pătrunjelul.
Așezați cratița la foc mediu și continuați să amestecați până când ingredientele se combină pentru a forma o pastă groasă.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați aluatul să se răcească.
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Folosind palmele, modelați aluatul de făină de năut în clătite în formă ovală, cu o lungime de aproximativ 2 centimetri.
Lucrând în loturi de 6, prăjiți prăjiturile până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în apă, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate panelle sunt fierte.
Se presară cu sare ricotta rasă și sos cald de roșii de bază pe lateral.
1/4 cană ulei de măsline extravirgin
1 ceapă spaniolă, zaruri de 1/4 inch
4 căței de usturoi, curățați și tăiați subțire
3 linguri de frunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată
1/2 morcov mediu, ras fin
2 cutii (28 uncii) decojite roșii întregi, zdrobite manual și sucuri rezervate
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.