Năut Blinele: Panelle

Năut Blinele: Panelle
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Năut blinele: Panelle ar putea fi o rețetă minunat pentru a încerca. O porție conține 147 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de făină de naut, frunze de pătrunjel, salată de ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Panelle (Biscuiți Din Făină De Năut ), Panelă de rozmarin (clătite de năut siciliene), și Panelle cu tapenadă de măsline (biscuiți din făină de năut Sicilian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, dizolvați făina de naut în apă. Folosind o lingură de lemn, amestecați sarea și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați cratița la foc mediu și continuați să amestecați până când ingredientele se combină pentru a forma o pastă groasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați aluatul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 350 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Folosind palmele, modelați aluatul de făină de năut în clătite în formă ovală, cu o lungime de aproximativ 2 centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
7
Lucrând în loturi de 6, prăjiți prăjiturile până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor clătitele în apă, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați prăjiturile finite pe o farfurie de servire. Repetați procesul până când toate panelle sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Se presară cu sare ricotta rasă și sos cald de roșii de bază pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1
1/4 cană ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
2
1 ceapă spaniolă, zaruri de 1/4 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa SpaniolăCeapa Spaniolă
3
4 căței de usturoi, curățați și tăiați subțire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
3 linguri de frunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
5
1/2 morcov mediu, ras fin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
2 cutii (28 uncii) decojite roșii întregi, zdrobite manual și sucuri rezervate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregiRoșii întregi
7
Sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
8
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista