Nucă De Cocos-Trufe Cremă Irlandeză

Nucă De Cocos-Trufe Cremă Irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați trufele cu cremă de nucă de cocos-Irlandeză. O porție conține 711 calorii, 6g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, nucă de cocos, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Trufe Cu Cremă Irlandeză, Bailey ' s Irish Cream Truffles, și Trufe De Ciocolată Albă Cremă Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți frișca la fierbere într-un 1-qt. cratiță la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați bucăți de ciocolată dulce-amărui într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă smântână peste ciocolată și se amestecă ușor până se topește și se omogenizează. (Dacă ciocolata nu se topește complet, puneți vasul peste o tigaie cu apă clocotită și amestecați până se topește și se omogenizează.) Se amestecă untul înmuiat și lichiorul de cremă irlandeză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întindeți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Scoateți din frigider și lăsați să stea 20 de minute. Formați amestecul în bile de 1 inch (aproximativ 2 lingurițe. pe minge).
6
Se rulează în nucă de cocos mărunțită. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Împachetați-le în: cutii pătrate Hip 2b (85 cenți; thinkgarnish.com)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista