Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent Și Carne De Porc Curry Verde

Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent Și Carne De Porc Curry Verde
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Coconut cu aragaz lent și carne de porc Curry verde ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 695 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 37 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, arpagic, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow Cooker Nucă De Cocos Curry Carne De Vită, Pui Curry Cu Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent, și Pui Curry Cu Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 37 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista