Nuci Pecan Fumurii
Pecanii fumurii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 1325 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,1 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, așchii de lemn hickory, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Salată caldă de spanac cu nuci pecan și cartofi dulci, Fum Uscat Freca, și Nuci Pecan Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți chipsurile și puneți-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Amestecați împreună nucile pecan, untul și sarea într - o tigaie de 24 x 12 inci.
Așezați pe raftul superior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Gatiti 1 ora sau pana devine auriu, amestecand o data dupa 30 de minute.
Notă: folosiți o tigaie care se potrivește grătarului dvs. dacă tigaia de 24x12 inch este prea mare.