Nu Eșua Niciodată Fleică

Niciodată nu reușesc fleică ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 709 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sos de grătar cu fum de hickory, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nu Eșua Niciodată Fleică, Fără eșec tăiați prăjiturile de zahăr cu glazură fără eșec, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, amestecul de umplutură, sosul de grătar cu aromă de fum de hickory, ceapa, usturoiul și laptele.
Se amestecă bine și se pune în vasul de copt pregătit. Formați în 2 pâini.
Într-un castron mic, combinați sosul de grătar și zahărul brun; se amestecă bine.
Se toarnă glazura peste cele 2 pâini de carne.
Acoperiți vasul de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 90 de minute. Descoperiți ultimele 15 minute de coacere.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.