Nord-african-porumb la grătar pe știulete

Rețeta de porumb la grătar din Africa de Nord pe știulete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 102 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de piper, chimen măcinat, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Somon la gratar cu arome din Africa de Nord, Somon La Gratar Cu Arome Din Africa De Nord, și Piept de pui la grătar cu pastă de condimente din Africa de Nord.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic; deoparte.
Trageți cojile înapoi din porumb și curățați mătăsurile.
Ungeți untul peste porumb; presărați cu amestec de condimente.
Așezați porumbul pe grătar; grătați 12 minute sau până când ați terminat, întorcând ocazional porumbul.