Niman Ranch Burgers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Niman Ranch Burgers. O porție conține 696 calorii, 31g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ BLT Ranch Burgers, Ranch Burgers, și Ranch Burgers.
Instrucțiuni
Construiți un foc de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz.
Așezați carnea de vită măcinată într-un castron mare și adăugați muștarul, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Amestecați ușor cu o furculiță pentru a combina, având grijă să nu comprimați ingredientele. Formați carnea în 6 (3 1/2-inch) de dimensiuni și grosimi egale.
Când grătarul este fierbinte mediu, periați grătarul cu ulei pentru a împiedica burgerii să se lipească.
Așezați burgerii pe grătar și gătiți timp de 4 minute. Folosind o spatulă mare, întoarceți burgerii și gătiți încă 3 până la 4 minute, până la mediu-rar sau mai mult, sau gătiți mai mult dacă preferați hamburgerii mai bine făcuți.
Între timp, rupeți brioșele englezești și prăjiți cele 6 jumătăți tăiate cu fața în jos pe grătar.
Întindeți fiecare jumătate cu maioneză și deasupra cu un burger și apoi cu o lingură cu vârf de ceapă caramelizată.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală mare superficială, adăugați ceapa și cimbrul și aruncați cu uleiul.
Așezați capacul deasupra și gătiți la foc mediu-mic timp de aproximativ 10 minute pentru a transpira ceapa.
Scoateți capacul și continuați să gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, timp de 25 până la 30 de minute, până când ceapa se caramelizează și se rumenesc. Dacă ceapa se gătește prea repede, reduceți focul.
Adăugați oțetul, sarea și piperul și gătiți încă 2 minute, răzuind bucățile maronii din tigaie. Condimentează după gust (ar trebui să fie foarte condimentate).