Negru-și-Alb, Crema de zahar ars
Negru-și-alb Crincormme Brincormull ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 649 calorii, 6g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, pătrate de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, White Russian Crema De Zahar Ars, și Ciocolata Alba Crincalme Brulee.
Instrucțiuni
Gatiti 1/2 cana frisca si ciocolata intr-o cratita grea la foc mic, amestecand continuu, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Se toarnă într-un castron mare.
Bateți împreună restul de 2 căni de frișcă, gălbenușuri, zahăr și vanilie până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Bateți 1 cană de amestec de ouă în amestec de ciocolată până se omogenizează. Acoperiți și răciți amestecul de ouă rămas.
Se toarnă amestecul de ciocolată uniform în cupe de cremă de 6 (8 uncii); așezați cupe într - o tigaie de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1/2 inch.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până aproape gata. (Centrul va fi moale.) Turnați încet amestecul de ouă rămas uniform peste cremă și coaceți încă 20 până la 25 de minute sau până când este setat. Răciți cremele în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Presărați fiecare cremă cu 1 lingură de zahăr brun; așezați cremă într-o tigaie.
Fierbeți 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până când zahărul se topește (aproximativ 2 minute).
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.