Plăcintă cu fund negru s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 521 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, chipsuri de ciocolată semidulce, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 25%. Încercați Negru-jos plăcintă, Negru Jos Plăcintă, și Negru-Jos Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă gelatina în apă rece și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
2
Într-o cratiță mică, amestecați amidon de porumb, 3/4 cană zahăr, lapte și gălbenușuri de ou. Gatiti, amestecand, pana la bule si groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură și adăugați vanilie. Împărțiți amestecul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
4
Adăugați chipsuri de ciocolată la jumătate și amestecați până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
5
Se toarnă în coajă de patiserie. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
6
Se amestecă amestecul de gelatină în cealaltă jumătate a amestecului fierbinte de gălbenuș de ou. Se amestecă romul. Se răcește până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Gelatină
ROM
7
Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până la vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de gelatină/ROM parțial setat. Se răcește până se amestecă va Movila, apoi lingura în coajă plăcintă pe partea de sus a stratului de ciocolată. Se răcește peste noapte.