Negru Jos Chai Placinta Cu Crema De
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Black Bottom Chai Cream Pie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 40 de minute. Această rețetă de la Serious Eats are 140 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, pliculețe de ceai chai, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Înghețată Cu Fund Negru, Negru Jos Banana Placinta Cu Crema De, și Plăcintă Cu Cremă De Zmeură Cu Fund Negru.
Instrucțiuni
Așezați napolitane de ciocolată în robotul de bucătărie, pulsați până se fin.
Transferați napolitane într-un castron mic, pliați în unt și făină până se combină bine. Apăsați amestecul în placa de plăcintă, acoperind fundul și ambele părți. Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți crusta goală până la prăjit, 10 până la 12 minute.
Combinați lapte, cuișoare, ghimbir, cardmom și scorțișoară într-o cratiță grea la foc mediu-mare. Gatiti pana cand amestecul incepe sa baloneze in jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă pliculețe de ceai și se lasă să stea 20 de minute.
Scoateți pungile de ceai, readuceți amestecul la căldură și gătiți din nou până când clocotește în jurul marginilor, amestecând continuu.
Bateți împreună amidonul de porumb, zahărul și ouăle într-un castron mare. Adăugați încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând continuu până se combină.
Transferați amestecul de chai înapoi în cratiță. Gatiti amestecand constant pana cand este suficient de gros si suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia.
Lăsați amestecul să se răcească, amestecând ocazional, până se îngroașă până la o consistență asemănătoare budincii (aproximativ 20 de minute).
Se toarnă amestecul în crustă, se acoperă cu folie de plastic. Se răcește până se fixează ferm, de preferință peste noapte.