Negitoro Sushi
Negitoro Sushi este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 270 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japonez. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, scallions, orez sushi cu cereale scurte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 312 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Negitoro & Avocado Donburi, Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi).
Instrucțiuni
Pentru a face orezul sushi, spălați orezul într-o sită până când apa este aproape limpede.
Se scurge și se adaugă într-o oală cu fund greu împreună cu apa. Aduceți oala la fierbere, apoi acoperiți cu un capac și reduceți focul la minim și setați un cronometru timp de 15 minute. Când cronometrul se stinge, opriți aragazul și lăsați orezul să se aburească încă 10 minute, nu deschideți capacul în acest timp. Într-un castron mic, bateți oțetul, zahărul și sarea împreună. Când orezul este gata, aruncați-l într-un castron mare și acoperiți cu amestecul de oțet. Folosind o spatulă mare și un ventilator, pliați oțetul în orez în timp ce răciți amestecul cu ventilatorul. Continuați să ventilați până când orezul ajunge la temperatura camerei. Într-un castron, combinați toro-ul tocat cu 3/4 din scallions și semințele de susan și amestecați pentru a combina. Pregătiți un castron mic cu apă în care să vă scufundați degetele pentru a preveni lipirea orezului de ele.
Așezați nori, cu partea strălucitoare în jos pe bambusul mat. Udați vârful degetelor și așezați un strat subțire de orez la aproximativ 3/4 din drum până la nori. Orezul va fi lipicios, dar continuați să vă udați mâinile și apăsați ușor orezul spre exterior cu vârful degetelor pentru a-l face subțire. Aveți grijă să nu suprasolicitați orezul sau acesta va deveni moale. Puneți niște negitoro peste marginea orezului cel mai apropiat de dvs. de la un capăt la altul. Agățați degetele mari sub covorașul de bambus și rotiți marginea în sus și peste umplutură. Nu strângeți rola în acest moment sau negitoro nu va rămâne pe loc. Continuați să rulați, având grijă să nu rulați covorașul împreună cu sushi. Când ați ajuns la final, dați ruloului o stoarcere bună din jur pentru a seta forma orezului. Ar trebui să ajungeți cu o rolă ușor pătrată. Folosind un cuțit lung foarte ascuțit (un cuțit de sushi este ideal), marcați rola la punctul de mijloc, apoi marcați mijlocul fiecărei jumătăți, apoi marcați mijlocul fiecărui sfert (ar trebui să aveți 8 segmente).
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 54 de dolari.
![Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromele sunt evocatoare cu note de petale de trandafir și fructe exotice. Ușor uscat pe gust, acest vintage dezvăluie un buchet de arome coapte de pepene galben, guava și nectarină, care sunt echilibrate cu condimente delicate, cum ar fi ghimbirul și cardamomul. Finisajul este lung și elegant.Acest Gewurztraminer este versatil și poate fi asociat cu somon afumat, precum și carne de porc fiartă cu ghimbir, bucătărie din Asia de Sud-Est, cum ar fi curry roșu de nucă de cocos, mâncăruri indiene sau în stil marocan. De asemenea, grozav de unul singur, ca aperitiv, sau cu foie grasși brânzeturi bogate, mature.