Neely's Jerk Chicken

Neely's Jerk Chicken este un fel principal fără gluten și fără lactate . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 264 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, chile habanero, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Game Day Jerk Wings , Jamaican Jerk Rub And Seasoning și Jerk Grilled Pork Cotle .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Amestecați toate ingredientele pentru marinată într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Pune puiul într-o caserolă de 13 pe 9 inci și asezonează-l cu sare și piper, după gust. Acoperiți puiul cu marinada jerk și amestecați pentru a se acoperi. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru cel putin 2 ore pentru ca aromele sa se topeasca. Dacă aveți timp, cel mai bine este să lăsați puiul la marinat peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Unge ușor grătarele pentru a nu se lipi puiul și marinada.
Scoateți puiul din marinadă lăsând să picure excesul și aranjați-l pe grătar. Acoperiți grătarul și grătarul până când puiul este complet gătit și marinada de jerk s-a înnegrit și s-a caramelizat pe pete, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe un platou de servire și serviți.