Nectarină și afine crocante cu topping de prăjituri Amaretti

Nectarină și afine crocante cu topping de prăjituri Amaretti
Nectarine și afine clare cu Amaretti cookie Topping necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 447 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți migdale, nectarine, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pear Crisp cu topping Amaretti, Bezea de lămâie cu topping de prăjituri Amaretti, și Nectarină-zmeură crocantă cu Topping de Quinoa-migdale.

Instrucțiuni

1
Pentru a face toppingul: amestecați făina și zaharurile într-un bol mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați prăjiturile și migdalele și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
3
Adăugați untul și frecați până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Pentru a face umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci. Se amestecă zahărul și făina într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați nectarinele și afinele și aruncați pentru a combina. Se amestecă lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
NectarinăNectarină
(din Cutie)(din Cutie)
6
Puneți amestecul de fructe în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Presărați prăjitura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
8
Coaceți până când nectarinele sunt fragede și toppingul este auriu și crocant, aproximativ 45 de minute. Se răcește cel puțin 10 minute. Puneți crocantul cald în boluri. Topiți fiecare cu o păpușă de brânză mascarpone și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
NectarinăNectarină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista