Nectarina și gustul de ceapă roșie este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 91 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, oțet de vin, nectarine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu nectarină-gust de ceapă, Cotlet de porc cu Nectarine, și Nectarine, Porumb Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună toate ingredientele. Acoperiți și răciți 2 ore.