Ragu de carne napolitană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 1136 calorii, 62g de proteine, și 88G de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cârnați, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Napolitană Ragu, Ragu De Carne La Foc Mic, și Pappardelle cu vin rosu si carpa de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: sfoară de măcelar sau șir de bucătărie greu
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Într-un cuptor olandez cu fund greu de 8 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Condimentează fiecare bucată de carne cu sare și piper. Se rumenesc toate părțile fiecărei coaste, se îndepărtează și se lasă deoparte pe o farfurie. Repetați procesul de rumenire cu coapse de pui, cârnați, braciole și chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când carnea este rumenită, îndepărtați și degresați cu vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Întoarceți coaste, coapse, cârnați, braciole și chiftele în oală, reveniți la fierbere și coborâți la foc mic. Se acoperă cu capacul și se fierbe timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Îndepărtați carnea pe un platou de servire și păstrați-o caldă.
7
Serviți sosul cu paste paccheri ca un curs separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Condimentează fiecare bucată de carne de porc pe o parte cu sare și piper. Într-un castron mic, combinați coaja de portocală, pecorino și pătrunjelul. Lingurați 2 linguri de amestec pe centrul părții condimentate a unei bucăți de carne de porc. Începând de la un capăt, rotiți cu grijă carnea de porc pentru a forma un trabuc foarte gros. Înfășurați o bucată lungă de sfoară în jurul rolei de mai multe ori și fixați-o cu un nod. Repetați cu restul de 4 bucăți de carne de porc.
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Într-un castron puțin adânc, înmuiați cuburile de pâine în lapte timp de câteva minute. Folosind mâinile, rupeți pâinea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Într-un castron mare, combinați vițelul, carnea de porc, ouăle, pâinea și laptele, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți uleiul la foc mediu până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați chiftelele și, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei, gătiți până se rumenesc adânc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
14
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
15
Adăugați cimbru, roșii și suc și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cereale Calde
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe