Napolitane Cu Condimente Moraviene (Statele Unite)
Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 5 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Statele Unite ale Meatloaf, Napolitane Moraviene, și Cookie-Uri De Condimente Moraviene.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Bateți făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, piperul și muștarul împreună într-un bol mediu.
Bateți untul și zahărul împreună într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt doar combinate și ușor pufoase. Bateți în melasă și gălbenușul de ou. Adăugați treptat ingredientele uscate și amestecați împreună la viteză mică până când aluatul este doar combinat și încă sfărâmicios, aproximativ 3 minute. Dați aluatului câteva rotații cu o spatulă pentru a reuni.
Așezați hârtia de ceară pe o suprafață de lucru curată și puneți aproximativ 1/3 din aluat deasupra. Apăsați ușor în jos și deasupra cu o altă foaie de hârtie de ceară. Folosind mâinile sau un știft de rulare, bateți ușor într-un dreptunghi.
Se rulează cu un sucitor până când aluatul este cât mai subțire posibil, fără a se rupe, nu mai gros de 1/16 inch grosime. Aceasta este cheia acestor cookie-uri: într-adevăr nu pot fi prea subțiri. Îndepărtați ușor stratul de hârtie cerată și apoi înlocuiți-l ușor.
Transferați aluatul rulat pe o foaie de copt plată și congelați până când este ferm și poate fi ușor decojit de hârtia cerată, aproximativ 30 de minute. Repetați cu aluatul rămas.
Tăiați aluatul folosind un tăietor rotund (de 2 până la 3 inci) și reveniți la congelator timp de 15 minute pentru a seta.
Transferați prăjiturile congelate pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și coaceți până când sunt crocante și ușor, uniform colorate (dar nu maro), aproximativ 10 minute.