Napoleoni De Ciocolată-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Napoleonii cu ciocolată-zmeură. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12. 504 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, ciocolată semi-dulce a brutarului, lichior cu aromă de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Napoleoni Cu Zmeură De Ciocolată, Napoleoni cu cremă de ciocolată și zmeură proaspătă, și Napoleoni De Lămâie Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața ușor făinată; tăiați de-a lungul liniilor de pliere în 3 dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dreptunghi transversal în 4 dreptunghiuri mai mici; așezați pe foaia de copt.
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Între timp, topiți 6 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj; retrase din circuitul agricol. Bateți frișca în bol mediu cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Bateți ciocolata topită, crema de brânză, zahărul pudră și lichiorul într-un castron mare cu mixerul la viteză medie până se omogenizează bine.
Împărțiți fiecare dreptunghi de patiserie în jumătate.
Întindeți fiecare jumătate de jos cu 3 linguri. amestec de ciocolată. Acoperiți cu zmeură și blaturi de patiserie. Topiți ciocolata rămasă; stropiți peste produse de patiserie.