Napoleon Ușor De Căpșuni

Napoleon Ușor De Căpșuni
Easy Strawberry Napoleon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți frișcă grea, căpșuni, săruri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Chew: Napoleon Ușor De Căpșuni, Napoleon Cu Căpșuni, și Tort De Brânză Cu Căpșuni Napoleon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3
Așezați o treime din biscuiți într-un 8-in negrăsit. farfurie pătrată (spargeți biscuiții pentru a acoperi complet fundul vasului). Se acoperă cu o treime din amestecul de budincă. Repetați straturile de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
4
Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 6 ore. Se acoperă cu căpșuni chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista