Nanaimo Bars II

Nanaimo Bars II
Nanaimo Bars II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată semidulce, ovăz laminat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Nanaimo Bars, Nanaimo Bars III, și Nanaimo Bars.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, topiți 1/2 cană unt sau margarină cu 2 pătrate ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul alb, oul, ovăzul rulat, nuca de cocos, nucile tocate și 1 linguriță extract de vanilie. Apăsați amestecul într-o tigaie pătrată unsă de 9 inci și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ovăz LaminatOvăz Laminat
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați zahărul cofetarilor cu 3 linguri de unt înmuiat, 1/2 linguriță de vanilie și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Se amestecă până are o consistență asemănătoare glazurii și se întinde peste amestecul de ovăz din tigaie. Se răcește 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Topiți restul de 1 lingură de unt sau margarină cu restul de 2 pătrate de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Răspândiți peste partea superioară a barelor. Se răcește timp de 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați în pătrate folosind un cuțit fierbinte; scufundați cuțitul în apă fierbinte și lăsați-l să se topească prin ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista